Tuesday, July 17, 2007

Where your dreams come true...virtual reality



Daca oricine are dreptul la o a doua sansa de ce nu ar avea dreptul si la o a doua viata? Pentru cei cu dubla personalitate, pentru cei carora nu le mai ajunge job-ul din viata reala si vor si un job virtual, pentru cei care pe langa prietenii din viata de zi cu zi au nevoie si de prieteni virtual aveti de ceva timp ocazia sa va clonati online, sa incepeti o a doua viata (http://secondlife.com).

Ce este SL…


“Viata” virtuala a luat amploare, atat numarul de utilizatori cat si numarul de ore petrecute in fata calculatorlui sunt in crestere. Unul dintre “fenomenele” web2.0 este si Second Life (SL), cu atat mai mult cu cat pentru unii utilizatori este practic obiectul muncii si fac bani buni din asta.



Faptul ca SL are o crestere spectaculoasa si in ceea ce priveste profiturile reale nu doar virtuale a dus la Second Life Conference 2007, o conferinta cu un program cat se poate de serios si de business oriented care isi propune sa analizeze oportunitatile pe care le ofera viata virtuala. (Statistici economice: cifre, grafice)

Evenimentul ca avea loc la Berlin intre 16 si 18 septembrie

Cum arata un eveniment in SL...


Virtual Suzanne Vega Sings "Tom's Diner" in Second Life...


Nota mea: 10

No comments: