Tuesday, July 3, 2007

Brandul personal – cel mai important brand pe care il vei promova vreodata


Intr-o lume aflata in permanenta miscare si schimbare, intr-o lume in care zilnic apar concurenti noi pe piata pe care activezi, diferenta dintre succes si esec de cele mai multe ori o face “imaginea produsului”. Fie ca acel produs este un copiator, o bautura racoritoare sau o persoana (de exemplu TU) pozitionarea/brandul il face sa se distinga de restul si sa iasa in fata sau sa dispara de pe piata.
"What makes you unique, makes you successful." - William Arruda

Ca si in cazul produselor si oamenii beneficiaza de “binecuvantarile” conceptului de branding, care in momentul cand este facut cum trebuie poate crea acea lege a atractiei care sa iti asigure succesul in viata. Depinde numai de tine sa stabilesti cum vrei sa fi vazut de cei din jur, esti singura persoana responsabila de campania de promovare pentru brandul “EU”
"A sign of celebrity is that his name is often worth more than his services." - Daniel J. Boorstin

Pe data de 8 noiembrie William Arruda, “Gurul Brandingului Personal” va sustine un seminar care vizeaza conceptual de brand personal si de modalitati in care putem influenta succesul prin imaginea pe care ne-o construim.
"A bad wound may heal, but a bad name will kill." - Scottish Proverb

Nota mea: 8

Razvan Marin™ ;)

4 comments:

Dan Schawbel said...

Here's mine "It's what you do that makes you who you are and how you project that to others that makes you memorable."

Dan Schawbel
Personal Branding Spokesman
www.personalbrandingblog.com

Anonymous said...

infonu consisted colis roster realized suspended yesterdays wald gnutelladev subcontract obligatory
masimundus semikonecolori

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Sluggish Downloads With NZB Files You Can Hastily Search High Quality Movies, Games, MP3s, Applications and Download Them @ Maxed Out Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup[/B][/URL]

Anonymous said...

Making money on the internet is easy in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]seo blackhat forum[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses little-known or little-understood avenues to build an income online.