Saturday, June 9, 2007

Inca o noapte alba


NU, nu ma refer la noaptea asta...va fi alba ca mai toate noptile de 30°C de saptamana asta dar nu despre ea e vorba. Este vorba de noaptea de 15 iunie cand la Polivalenta va avea loc incepand cu ora 22:00 "Noaptea devoratorilor de publicitate". Pentru prima data in istoria de 26 de ani (daca zic ei...asa o fi) premiera mondiala nu va fi la Paris ci surpriza...va fi in Micul Paris...mai exact fix in Polivalenta.

Dupa cum zice si ad-ul lor de presa, este un eveniment "pentru cei care vor sa vada tot intr-o singura noapte". OK, de ce as vrea in primul rand sa vad TOT cand dupa o ora si jumatate de spoturi "alese" ca fiind cele care au o sansa sa castige anul acesta premii la Cannes eram deja ofilit. Nu ma intelegeti gresit, imi place publicitatea dar imi place publicitatea facuta cu cap, facuta creativ, iar anul care a trecut se pare ca nu a fost unul tocmai prolific din acest punct de vedere.

Mai tineti minte ce ziceam in postul anterior despre caldura insuportabila si transportul in comun? Ei bine sala Polivalenta e un 313 imens, la 40°C si cu geamurile inchise. Daca va uitati mai atenti la ad-ul lor de presa o sa vedeti ca e ilustrata chiar o secventa din editia de anul trecut...aglomeratie&transpiratie (tin pe aceasta cale sa multumesc fetelor care au stat pe randul din fata mea si isi tot faceau vant cu pliantele pe care le primisera la intrare si cu ocazia asta am beneficiat pentru o perioada si de aer conditionat...conditionat de energia fetelor desigur).

Daca as fi postat tot ad-ul ati fi vazut ca au ca sponsori Carlsberg si Pepsi si poate v-ati fi gandit ca o sa mai beti cate ceva sa va racoriti...mai ganditi-va odata. Preturile aproape duble si asta in cel mai pur stil romanesc...nu ai unde sa te duci asa ca tot ce poti sa faci e sa te lasi jefuit de "Sponsori". Un sfat prietenesc...nu va luati Joe cu ciocolata...It will only make things worse.

Nu zic acum sa nu va duceti sau ca anul acesta nu o sa aveti ce vedea...pana la urma nu am cum sa stiu ce au pregatit pentru acest an dar acest an aleg YouTube! macar asa nu voi fi nevoit sa vad TOT (mai ales reclamele stupide de la asiatici)

Nota mea: 7

No comments: