Wednesday, June 20, 2007

PR Week ... sau saptamana de 4 zile


Se vede treaba ca atunci cand organizezi un eveniment pentru industria de PR nu poti decat sa iti incepi comunicarea din timp. Organizatorii PR Week au dat bublicitatii detalii despre desfasurarea celei de-a V-a editii, mai exact va avea loc intre 5 si 8 noiembrie la Opera Nationala.

In data de 5 noiembrie va avea loc Gala Excelentei in Relatii Publice, gala care va premia lucrarile inscrise la editia din acest an a Romanian PR Award. In zilele urmatoare vor avea loc dezbateri, traininguri, seminarii.

In acest an avem si o versiune a Olimpiadelor Comunicarii - PR; denumita de organizatori Junior Award. Partea frumoasa este ca nu sunteti limitati de un brief si puteti da frau liber creativitatii voastre, evaluarea lucrarilor se va face probabil de catre acelasi juriu care va juriza si lucrarile inscrise pentru PR Awards. Si ca sa ducem mai departe lista de "coincidente bizare" cu concursul de copy de la Ad'Or...da, ati ghicit, castigatorul va fi premiat in cadrul galei din 5 noiembrie. DL-ul pentru inscrieri atat pentru PR Awards cat si pentru Junior Award este data de 12 septembrie, studentii putand sa se inscrie fara taxa.

Nota mea: 9 (au inceput campania de promovare din timp si pare ca au deja gata mai toate detaliile, bravo!)

No comments: