Wednesday, May 23, 2007

Back from the dead...

...Ad'Or...2 saptamani rupt de lume, 2 saptamani in care nu am mai apucat sa scriu nimic pe blog. O experienta interesanta si obositoare pentru echipa de organizare, o experienta interesanta sper pentru participantii la workshop-uri (nu am apucat din pacate sa stau mai mult de 3 minute la un workshop...cu exceptia workshop-ului lui Pallant). Pe scurt: expozitia, ca in fiecare an pe mine pesonal m-a dezamagit (poate macar la anu sa avem niste sisteme de prindere mai destepte...) Gala a primit feedback pozitiv pana acum...poate doar cateva nemultumiri la adresa jurizarii din partea catorva agentii (stim cu totii ca suntem cei mai destepti si cei mai frumosi si cateodata cand cineva face un clasament si nu suntem primii poate fi deranjant...).

Trecand de minunatia de festival dar mentinand aceeasi linie o sa ii fac reclama lui Bogdan Naumovici (ca tot a castigat si la Ad'Or). Bogdan va avea pe data de 28 mai la hotel Novotel un seminar/curs deschis cu tema "Unconventional Advertising". Dupa cum zice si comunicatul de presa "acest modul se adreseaza mai ales specialistilor in marketing si comunicare, dar si managerilor si antreprenorilor, oricui doreste sa isi formeze o educatie solida in domeniul comunicarii comerciale".

Si ca sa vedeti ca inca mai am din domeniul marketing/advertising, tot de la Qualians avem o serie de trainunguri de marketing, branding & communication dupa cum urmeaza:

• BRAND EQUITY IN BRANDING PRODUCTS -Aneta Bogdan (Brandient),30 mai,
• IDENTITY AS A BUSINESS TOOL -Cristian 'Kit' Paul (Brandient),5 iunie,
• ADVERTISING ADVANCED -Bogdan Naumovici (Leo Burnett),23-24 octombrie,
• SHOPPER MARKETING -Mona Opran (Saatchi&SaatchiX),6 noiembrie,
• COMMUNICATION FOR MANAGERS –Sorana & Andrei Savu (Premium Communication),28 noiembrie,
• BRAND EQUITY IN BRANDING SERVICES -Aneta Bogdan (Brandient),30 noiembrie,
• MEDIA COMMUNICATION FOR ADVERTISERS -Maria Tudor (ZenithMedia),3 decembrie.

No comments: