Tuesday, April 17, 2007

International Trainers' Congress 2007


...sau pe scurt ITC 2007, este genul de eveniment pe care ca student nu l-as rata. Desi se va desfasura pe mai multe zile una singura va fi deschisa publicului si anume pe data de 20 aprilie in Aula Magna din ASE va avea loc "International Training Day".

     Un eveniment "marca" AIESEC care aduce acea dimensiune internationala in viata studentilor romani intr-un mod placut si educativ in acelasi timp. Incep cu acest post pentru ca de AIESEC se leaga mai multe "inceputuri". Practic anul acesta s-a inchis un cerc odata cu participarea la Global Village, primul eveniment la care am participat ca student si care intr-un fel a declansat o serie de reactii care m-au adus pana unde sunt astazi. Desi nu am fost membru AIESEC asta nu ma opreste sa apreciez munca pe care o depun si faptul ca aduc intr-adevar valoare in mediul universitar romanesc.
 
     Mai multe detalii despre eveniment gasiti la http://itc2007.aiesec.ro/. Eu zic ca este un eveniment care iti poate oferi o imagine interesanta asupra posibilitatilor pe care le ai ca student si asupra catorva notiuni de personal leadership care sa te ajute pe viitor.

Nota mea: 9


No comments: