Friday, April 20, 2007

CERF 2007



      Complexul Expozitional Romexpo va gazdui in perioada 9-13 mai cea de-a XVI-a editie a CERF. Un targ interesat la inceputurile sale dar care pe parcurs si-a cam pierdut din stralucire. Daca la inceput vedeai lucruri/tehnologii noi si aveai impresia ca ai aflat ceva nou anul trecut spre exemplu am plecat doar cu un gust amar de la targ si desi am intrat pe baza de invitatie tot mi-a parut rau. Daca intrebai participanii la targ tot ce iti puteau spune e ca au vazut fete...eventual s-au pozat cu toate...si...si cam atat.
     Probabil ca informatia circula prea repede in ziua de azi ca o astfel de expozitie sa mai fie spectaculoasa, sa aduca ceva nou sau inovativ... poate decat sa pierdeti timpul prin Romexpo dati o cautare pe internet sau cumparati un Stuff.

Nota mea: 7

P.S. Pentru Stuff nota 10 ;)



1 comment:

Ina said...

Hmmm.Intr-adevar, Stuff-ul este o revista de nota 10 si multumim pentru aprecieri. Anul asta, Stuff-ul si organizatorul CERF-ului vor premia cele mai tari gadgeturi ale expozitiei, iar companiile care le aduc au specificat niste nume cu adevarat inovative. Deci vom avea noutate anul asta la CERF, pentru cei interesati de hot new stuff. Targul se pozitioneaza insa foarte mult spre servicii de business, de inteles avand in vedere ca astazi asta e sursa de venit cea mai mare pentru IT&C. Si din acest sector, nu te poti astepta totusi la jocuri de lasere :))
Fain blog si tine-o asa si mai departe!